Skip links

MENU

Ontdek onze menu's

De menukaart voor diner loopt tot 24/10 en is bestelbaar voor ’s avonds.

De menukaart voor lunch loopt tot 20/09 en is bestelbaar voor ’s middags.

Barfood

Hapjes om te delen, serveren we voor U in het midden van de tafel.

De perfecte manier om uw middag te starten.

Ideaal voor 2 tot 4 personen. De perfecte Moutervaring, combineer meerdere hapjes bij uw aperitief.

Oesters 'Fines de claires' (4 stuks)

Aardpeer / selder granité

15,00

Crispy boerenkool (🌱)

Oud Brugge / rode biet

9,00

Inktvis tempura

Sambal / pompelmoes

12,00

Kroket varkenspoot

Bloemkool / pickles

10,00

Langoustine gegrild (4 st)

Salsa tomaat / platbrood / parmezaan

24,50

Desserts

Pruim 'Zoete Polder'

Clafoutis / amandel

9,50

Crispy pinda

Kokos / mango / Gomashio

9,00

Lunch

Met dessert 35 EUR
Zonder dessert 28 EUR

Voorgerecht

Dorade royal
Venkel / vadouvan / snijboon

Tussengerecht (+14 euro)

Kreeft
Knolselder / bisque

Hoofdgerecht

Parelhoen rollade
Pompoen / cèpes

Dessert

‘Damme’ Blanche
Vanille ijs / chocolade & gebrande mout / Damme noir

Barfood

Hapjes om te delen, serveren we voor U in het midden van de tafel.

De perfecte manier om uw diner te starten.

Ideaal voor 2 tot 4 personen. De perfecte Moutervaring, combineer meerdere hapjes bij uw aperitief.

Oesters 'Fines de claires' (4 stuks)

Aardpeer / selder granité

15,00

Crispy boerenkool (🌱)

Oud Brugge / rode biet

9,00

Inktvis tempura

Sambal / pompelmoes

12,00

Kroket varkenspoot

Bloemkool / pickles

10,00

Langoustine gegrild (4 st)

Salsa tomaat / platbrood / parmezaan

24,50

Diner

Voor-, hoofdgerecht & dessert 42 euro
Voor- & hoofdgerecht 34 euro

Voorgerecht

Carpaccio kalf
Ansjovis / augurk / radijs

of

Dorade royal
Op vel gebakken / venkel / vadouvan

Tussengerecht (+14 euro)

Kreeft
Knolselder / bisque

Hoofdgerecht

Pieterman
Witloof / hand gepelde garnaal / dijonaise

of

Parelhoen rollade
Gerookt spek / cèpes / pompoen

of

Risotto (🌱)
Peterseliewortel / jonge prei

Dessert

Tarte Panais
Appel / pastinaak / gezouten karamel

of

Kiwibes
Avocado / koude sabayon / yuzu

of

‘Damme’ Blanche
Vanille ijs / criollo chocolade / Damme Noir